ACITA National 18th October 2018

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/10/2018
10:00 am - 3:45 pm

Location
Institute of Engineering and Technology

Event type


National Meeting AGENDA

9.15am – 9.45am     Registration and coffee
09.45         Welcome, Introduction and Housekeeping – Des Hiscock, Director General of ACITA)
09.50am   Joint – Mike Howe & Alistair Lloyd – AEO & Self-Assessment (HMRC) (Confirmed)
40 mins             
10.30am   Joint – Stella Jarvis & Heather Jones – (Confirmed)
40 min      Cross-Government Border Delivery Group
11.10am    Joint – Hans Maessen (SGS) + Dominique Willems – (confirmed)
40min
11.50am    Graham Pepper + John Griffiths – HMRC, Trade Development Liaison Team – CDS Update – (Confirmed)
30min
12.20pm    LUNCH promptly
(55mins)
1.15pm      Mark Johnson (K&N) (confirmed)
20min
1.35pm      Yves Melin – Steptoe & Johnson – Belgium (confirmed)
20min
1.55pm      Shanker Singham & Victoria Hewson – IEA – (confirmed)
20min
2.15pm      Paul Bedford – HMT (tbc)
20min
2.35pm      Panel – Customs & Other Question Time
40min
3.15pm      CLOSE

 PD: Customs & Other Question Time
Des Hiscock – ACITA Chairperson
Mike Howe (HMRC)                  CFMD
Alistair Lloyd (HMRC)              CFMD
Stella Jarvis – (*CGBDG)          CFMD     
Heather Jones – (*CGBDG)       CFMD
Hans Maessen (SGS)                  CFMD                            
Graham Pepper (HMRC)           CFMD
Mark Johnson(Kuehne + Nagel) CFMD
Yves Melin –                                   CFMD                   
Jeremy White                                CFMD
Shanker Singham –                     CFMD
Victoria Hewson –                        CFMD
Paul Bedford – HMT                  TBC  

Please note the timings may change slightly.

Last date for bookings: Friday, 12th October 2018

Attend

Bookings are closed for this event.

We use cookies on this site to improve your experience. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. You will only see this message once. Find out more

close